Skip to main content

Posts

BAGAIMANA LELAKI INI SELESAIKAN MASALAH "ASYIK LOSS DAN MC" DALAM FOREX TRADING (SEKALIGUS JANA WANG 5 ANGKA KONSISTEN!)

Assalamualaikum & salam sejahtera dari saya, Akid Azami 

Saya terpanggil utk share kisah lelaki ini kepada anda semua.. Kerana saya dulu juga seperti anda, menghadapi masalah yang sama.
Harap dapat baca sampai habis ya. Kerana kisah ini mungkin akan memberikan anda semangat dan motivasi, dan jalan keluar untuk masalah anda.

*Kisah ini bermula dari bagaimana En Khalid mula mengenali forex. 
”Saya mula mengenali forex pada mei 2007. Keadaan kewangan saya ketika itu kurang stabil jd saya pun mencari-cari peluang menjana pendapatan daripada internet. Ini kerana pd waktu itu saya sedar masa saya agak terhad. Jadi hanya pendapatan dari internetlah yang bermain di fikiran saya ketika itu.. 
Kebanyakkan hasil carian saya menjumpai lelongan online, MLM online, program affiliate dan pelaburan internet haram. Namun mata saya benar-benar terpaku bila terbaca iklan “JanaRM10, 000 SEHARI melalui FOREX”. 
Dalam hati saya berkata, “WOW, menarik ni!!” Apabila saya kaji dengan lebih dalam, ya, forex trad…
Recent posts

BAGAIMANA CRS INI MEMBANTU ANDA PROFIT "LEBAT" DENGAN MUDAH DALAM FOREX

Assalamualaikum & salam sejahtera.
Susah ke nak profit dalam forex trading ni? Jawapan saya : TAK SUSAH kalau anda mempunyai ilmu yang betul dan menguasinya.
Saya nak kongsikan 2 CRS (Candlestick reversal signal) yang berpotensi besar memberikan profit dengan mudah. Jika anda tahu halatuju harga pair anda trade nak ke mana dan anda gabungkan CRS ini dengan SNR (Support and Resistant), ia nya membolehkan anda profit berkali-kali ganda dari risiko. 
Silap haribulan, 1 trade dengan CRS yang berkualiti dah membolehkan anda capai target PIPS mingguan anda!
Ini antara CRS feveret saya.
>> PINBAR/SHOOTING STAR/HAMMER

Saya panggil pinbar je sebab ciri-ciri dan bentuk pinbar, shooting star, hammer seakan sama. Ini antara CRS yang powerful.
Lihat chart EURUSD di bawah. Klik gambar untuk paparan lebih jelas.

Perhatikan pinbar di dalam kotak-kotak biru. Lihat sendiri ke mana harga pergi selepas CRS PINBAR ini close. Bayangkan anda entry selepas CRS ini close? Memang lumayan hasilnya.
BAGAIMANA C…